Home
Diensten
Links
Contactformulier
Sitemap

The International Butler Academy, graduation July 2005

Butler service Huishouden

In overleg worden de dagelijkse huishoudelijke taken vastgesteld en overgelaten aan de butler. Denk daarbij aan het vullen van de koelkast en voorraadkast, coordinatie van het schoonmaken van het huis, uitvoeren klein onderhoud, afhandelen standaard correspondentie en onderhoud van de tv en computer. Nalopen van het huis tijdens vakanties. De butler zal wekelijks een aantal keren langskomen om de taken uit te voeren of te controleren.

Butler service Ontvangsten

In overleg worden de ontvangsten vastgesteld, wat is de frequentie, hoe worden de afspraken gemaakt, hoe is de ontvangst van de gasten, welke versnaperingen dienen gepresenteerd te worden en hoe wordt de ontvangst weer afgerond. Daarbij is het bijvoorbeeld mogelijk de gasten op te halen en thuis te brengen. Regelmatig worden de ontvangsten doorgesproken.

Butler service Buitenshuis

In overleg worden de activiteiten buitenshuis vastgesteld, welke activiteiten zijn er en welke ondersteuning is daarbij gewenst? Daarbij kunt u denken aan chauffeursdiensten, gezamenlijk bezoek van winkel of museum, evenals begeleiding naar arts/ziekenhuis, met mogelijkheid tot controle van het medische advies. Regelmatig worden de activiteiten doorgesproken en ingepland.

Butler service Zakelijk

In overleg worden de activiteiten vastgesteld, waarbij u kunt denken aan het afhandelen van de (zakelijke) correspondentie en telefoontjes, chauffeursdiensten, ontvangsten en (zakelijke) inkopen, het onderhouden van het kantoor (aan huis), het beheren van de computer, telefoon etc en het inplannen van afspraken.

Evaluatie

Circa maandelijks bespreken we de werkwijze door en, indien nodig, stellen we de werkwijze bij. Uiteraard kunt u ook tussentijds een extra afspraak maken of telefonisch vragen stellen. Afhankelijk van de wensen zal er een aantal dagdelen worden ingepland en een vast maandbedrag worden afgesproken.

Extra ondersteuning

In principe zullen alle activiteiten door Fred Kubbinga persoonlijk worden aangeboden. Ook is het mogelijk om via het butler netwerk van Butler Service Wassenaar meer butlers in te huren, voor een ontvangst of als er voorkeur bestaat voor een vrouwelijke butler. En kunt u activiteiten, zoals schoonmaken en uitgebreid onderhoud aan huis onder regie van de butler te laten uitvoeren.

Butler Service Wassenaar | Fred.Kubbinga@butler-service-wassenaar.com